2017 April Favs

Hey lovelies!

Its already May! And as you might know a new month means a new favorites blog post. So, keep reading to see what I have been loving in beauty and other things!

Hey lievelingen!

Het is alweer mei! En zoals je misschien al weet een nieuwe maand betekent een nieuw artikel over mijn favorieten. Dus blijf lezen om te zien wat ik de laatste geweldig vond in beauty en andere dingen!

Beauty Favs

So this month I’ve been loving another mascara, this time it was the Wake Me Up mascara by Rimmel London. A bit of a weird twist on the product, which I secretly really like, is that it has a fresh scent. The mascara gives my lashes lots of volume and length. I guess it simply perfect!

Dus deze maand ben ik weer verliefd geworden op een mascara, deze keer de Wake Me Up mascara van Rimmel London. Een beetje een rare twist aan het product, die ik stiekem wel leuk vind, is dat het een frissen geur heeft. De mascara geeft mijn wimpers veel lengte en volume. Best wel perfect dus in mijn ogen!

If your read my article on a recent Body Shop mini haul that includes reviews, you may have been aware that I loved this 3 in 1 Tea Tree product! I really like it as a mask and scrub, the scent is a bit strong but I got used to it very quickly. It makes my skin so clean and clear!

Als je mijn artikel over een recentelijke Body Shop mini haul heb gelezen, dan had je misschien al door dat ik dit 3 in 1 Tea Tree product helemaal geweldig vind! Ik vind het hel erg fijn als een masker en scrub, de geur is misschien een beetje sterk maar ik raakte er snel aan gewend. Het maakt mijn huid zo schoon en vrij van oneffenheden!

When I received the Highlight Trio by City Color in a StyleTone box a while ago, I didn’t really like it as the colors where to pigmented for my light skin tone, so I thought I would keep it in case I get a nice tan during summer. However, I couldn’t resist trying to use the pink/peachy highlighter (the middle one) on top of a pink/peachy blush…and o my that is beautiful!!! So, I’ve been doing that almost every day now haha
Toen ik het Highlight Trio van City Color in een StyleTone box ontving een tijdje terug, vond ik de kleuren te pigmenteert voor mijn lichte huidskleur, dus hield ik het voor wanneer ik een lekker kleurtje krijg in de zomer. Maar, ik kon het niet weerstaan om de roze/perzik highlighter (de middelste) aan te brengen boven op een roze/perzik blush… en o wauw wat is dat mooi!!!! Dus, dat doe ik nu bijna elke dag haha

Other Favs

Fav tv show: I’ve been binge watching Keeping up with the Kardashians and Terra Nova, love them!!!
Fav song: Definitely, Weak by AJR!
Fav food:I don’t really know but I was kinda obsessed by Sweet potatoes last month haha. We roast them in the oven and it’s just so gooooood!

Fav tv show: ik ben sinds kort Keeping up with the Kardashians en Terra Nova aan het binge watchen, love them!!!
Fav song: Zeker weten, Weak van AJR.
Fav food: Ik weet niet echt waarom maar ik was een soort van geobsedeerd met zoete aardappelen vorige maand. Wij roosteren ze in de oven en dat ik zooooooo lekker! 

And that where my favorites of April, what have you been loving!?
En dat waren mijn favorieten van April, waar ben jij geliefd op geworden!?
Love Life,
Maxime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: