2017 June Favs

Heey!

A new month has begone, an exciting one because I will turn 20 on the 14th of July plus me and my boyfriend are going to Greece! But I already told you that in my personal update so lets just look back to my beauty and non-beauty related favorites of June!

Heey!

Een nieuwe maand is aangebroken, en het wordt een hele leuke want op 14 juli word ik 20 en ik en mijn vriend gaan naar Griekenland! Maar dat heb ik je natuurlijk al verteld in mijn persoonlijke update, dus laten we terug kijken naar mijn beauty en non-beauty favorieten van juni.

Beauty Favs

My skin has been really dry, because of the warmer weather. Soo I tried out the Soft hydrating cream by Nivea. You can use it all over your body, which I think is very nice and efficient, cause now I don’t need to use a face cream, body cream and a hand cream. Moreover, I really like that it doesn’t feel greasy even though it has a thick formula. I personally love to use this product on my face and hands!
Mijn huid is de laatste tijd erg droog door het warme weer. Dus heb ik de Soft hydraterende crème uitgeprobeerd. Je kan deze crème over je hele lichaam gebruiken wat ik erg fijn en efficient vind, nu hoef ik namelijk niet een hand crème, body crème en gezichtscrème te gebruiken. Verder voelt het ook niet erg vettig aan ookal is de formule dik. Persoonljik gebruik ik het product het liefst op mijn handen en gezicht!
Yes, I had to mention the Glide Gel liner by LA Girls Cosmetics again, they are just that good! I especially love the shade Paradise Purple and have been wearing it almost every day. The liner does not budge and stays on all day long! For a more detailed review click here, or if you want to see a makeup look with this beauty than click here.
Ja, ik moet de Glide Gel Liner van LA Girl Cosmetics alweer even bespreken, ze zijn namelijk zoo goed! Ik vind vooral de kleur Paradise Purple geweldig en ik draag het bijna elke dag. De liner blijft namelijk de hele dag goed zitten! Voor een gedetailleerde review klik hier, of als je een makeup look met deze schoonheid klik hier. 
Another product I’ve been loving this past month is the Long Lash Waterproof mascara by Emitée Make Up.  The mascara makes my lashes both look longer and fuller. I use it every day! Also, it is pretty difficult to remove the mascara from my lashes at the end of the day, but I guess that is a good thing at the same time haha
Een ander product dat ik geweldig vond deze maand is de Long Lash Waterproof mascara van Emitée Make Up. De mascara maakt mijn wimpers langer en voller. Ik gebruik het elke dag! Het is alleen wel moeilijk om de mascara aan het einde van de dag eraf te halen, maar dat is tegelijkertijd natuurlijjk ook een voordeel haha. 

Random Favs

Fav song: a guy that I know from high school plays guitar in the band Kita Menari and they brought out a song called Young Lovers and I’ve had it on repeat ever since. So definitely look them up on spotify or click here for a youtube video.
Fav liedje: een jongen die ik ken van de middelbare school speelt gitaar in de band Kita Menari en zij hebben het nummer Young Lovers uitgebracht en sindsdien heb ik het nummer op repeat staan! Dus je moet ze zeker even opzoeken op spotify of klik hier voor een youtube filmpje.
Fav tv show: ever since I had my exams I’ve been binge watching lots of tv series from Rupaul’s Drag Race to Pretty Little Liars and Feed the Beast, but my absolute favorite of this month has to be the new season of Orange is the New Black.
Fav tv show: sinds ik mijn tentamens heb gehad ben ik heel wat series aan het binge watchen. Van Rupaul’s Drag Race tot Pretty Little Liars en Feed the Machine, maar mijn absolute favoriet van deze maand is toch wel het nieuwe seizoen van Orange is the New Black. 
And yeah that is already what I loved during the month of June. Let me know your favorite beauty or non-beauty related thing of this passed month! Would especially like to get some book or tv show recommendations! OMG I just thought of another thing that makes July even better and that is a new season of Game of Thrones! ❤
En ja dat is alweer wat ik in juni helemaal geweldig vond. Laat me weten wat jouw favoriete beauty of non-beauty dingen waren in de afgelopen maand! Ik zou het ook super leuk vinden als je me wat tips geeft voor boeken en/of tv series waar ik mijn tijd aan kan besteden! OMG ik bedenk me net nog een reden  waarom de maand juli geweldig wordt en dat is het nieuwe seizoen van Game of Thrones! ❤
Love Life, 
Maxime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: