2017 October Favs

Hey!

You may have noticed that last month I didn’t share my favorites of September. And well that is because there weren’t any new things I loved. However, in October I did had some new favs. Let’s get into it!

Hey, 

Je hebt misschien gemerkt dat ik vorige maand niet mijn favorieten van September deelde. En naja dat komt doordat er geen nieuwe dingen waren die ik geweldig vond. Maar in Oktober heb ik wel wat nieuwe favorieten ontdekt. Let’s get into it!

Beauty Favs

The first product I want to mention is the No-Color Powder by RCMA. I’ve seen multiple beauty guru’s use this product and when it was clear that it was great for dry skin, I had to buy it. And it actually works great for my skin. It sits beautifully on my skin and does not look powdery or leave a white color on my skin. Plus it is really cheap, for 85 grams you only pay €15.30 and this will last a while! I’ve been using the powder ever since I got it and it looks unused.

Het eerste product waar ik het over wil hebben is de No-Color Powder van RCMA. Ik heb meerdere beauty guru’s hier over zien praten en toen het duidelijk was dat het goed werkt op een droge huid moest en zou ik het kopen. En het werkt ook super op mijn huid. Het ziet er erg mooi uit op mijn huid en ziet er niet poederig of wit uit. Ook is het erg goedkoop, voor 85 gram betaal je maar €15.30 en het zal lang meegaan! Ik gebruik de poeder sinds ik het in huis heb, maar zo ziet het er niet uit.The next product I really like during the past month is the Soft Matte Lip Cream by NYX in the shade Cannes. I already loved this formula,  as it looks nice on the lips without drying out my lips. Moreover, this liquid lipstick also has a nice sweet scent. However, sadly it doesn’t last that long, but for the price I don’t mind it. Recently I started wearing Cannes more, which is a pink nude shade. Sometimes I do find the shade a bit too pink, then I like to combine it with the Too Faced, Melted Matte in Sell Out to make it more of a nude.

Het volgende product dat ik erg fijn vond tijdens de afgelopen maand is de Soft Matte Lip Cream van NYX in de kleur Cannes. Ik vond deze formule al geweldig, omdat het er mooi uitziet op mijn lippen zonder dat het uitdroogt. Ook ruikt deze liquid lipstick erg lekker. Maar helaas is het niet echt long-lasting, voor de lage prijs vind ik dat niet echt een probleem. Recentelijk ben ik de kleur Cannes meer gaan dragen, Cannes is een roze nude. Soms vind ik de kleur iets te roze, dan meng ik het met de Too Faced, Melted Matt in Sell Out om het meer nude te maken. 

img_3137Also I absolutely love this applicator!

Ik hou van deze applicator!I absolutely lovelovelove the Nars Radiant Creamy Concealer. It has medium to high coverage, without looking heavy and creasing. I like to use this concealer under my eyes and on redness caused by pimples. I’m in the shade 2.5 Creme Brulee (side note: that’s on of my all time favorite desserts).

Ik ben dus echt helemaal weg van de Nars Radiant Creamy Concealer. Het product heeft medium-high dekking, zonder dat het er zwaar uit ziet en/of creased. Persoonlijk gebruik ik de concealer onder mijn oogjes en rode plekjes veroorzaakt door onzuiverheden. De shade die bij mijn huidskleur past is 2.5 Creme Brulee (wat btw een van mijn all time favorieten toetjes is).  img_3135

And last, but certainly not least (so original haha) is the Chinese Ginseng & Rise mask by The Body Shop. I actually wanted write a review on this mask for you, but I love it soso much that I just had to share it with you! This mask actually works wonders for my skin! It cleanses the skin gently and makes it clear and bright ❤ My skin looks beautiful just after using it, but the day after it looks even better! I did had to get used to the scent of the mask, but now I actually really like it. Love this mask!

Last, but certainly not least (lekker orgineel haha) is de Chinese Ginseng & Rise masker van The Body Shop. Ik wou hier eigenlijk een review over schrijven, maar ik vind het zo fantastisch dat ik hem al met jullie moest delen! Dit masker doet echt wonderen voor mijn huid! Het reinigt de huid op een lichte manier en maakt het mooi schoon en bright ❤ Mijn huid ziet er na gebruik mooi uit, maar de dag erna is het nog mooier! Eerst moest ik wel even wennen aan de geur van het masker, maar nu vind ik het wel een fijne geur. Love it!

Other Favs

Fav tv show: Mad Men & Empire

Fav song: 1-800-273-8255 by loci, Alissia Cara & Khalid

This is such a beautiful song, check it out. Het is zo een mooi nummer, check het even. 

And that were my favs of October! What have you been loving the past month?

En dat waren mijn favs van Oktober! Wat vond jij helemaal geweldig de afgelopen maand?

Love Life,

Maxime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: